Hirdetés

CS:GO-s perifériák érkeznek a SteelSeriestől

A Valve-os kollaboráció eredményeként az egér-egérpad páros az M4A4 Howl mintáját viseli.

A rágcsáló egy limitált festésű Rival 310, mely típusjelzés gyanánt rendkívül fantáziadúsan a CS:GO Howl Edition utótagot kapta. A TrueMove3 szenzor (elvileg) egy továbbgondolt PixArt PMW3360-as egység, szóval nincs vele gond. Hogy teljes legyen a gyönyör, persze fényáradat is akad: a Prism RGB szivárványát a SteelSeries Engine szoftverrel mókolhatjuk. Ahogy már megszokhattuk, amerikai barátaink ismét olcsóbban vásárolhatják meg, mint az Öreg Kontinens szülöttei - a kinti 70 dolláros ár helyett nekünk 80 eurót számít fel a gyártó.


[+]

Az alátétben sincs semmi világot megváltó élmény: egy 450 x 400 x 3 mm-es SteelSeries QcK+ Limited Howl Edition abroszról van szó. A vonatkozó díjszabás metodikája mit sem változott, a 30 dollár helyett 35 euró érvényes ránk.


[+]

A duó amúgy a tizenharmadik nagyobb CS:GO bajonkságon, a FACEIT Major: London 2018 helyszínén debütál, és az N Szekcióban megtekinthető. Alapvetően kellemes és használható kombóról van szó, de azt, hogy tetszik-e vagy ér-e ennyit nekünk a korlátozott ideig hozzáférhető mintázat, már mindenkinek magának kell eldöntenie.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés