Hirdetés

70 gramm alatt mérték a SteelSeries legfrissebb, vezeték nélküli egerét

Papíron ígéretesnek látszik az Aerox 3 Wireless, ráadásul egy madzagos kistestvért is kapott.

A SteelSeries pehelysúlyban hamarosan piacra dobja új, hatgombos egereit, a 120,55 mm hosszú, 67,03 mm széles és 37,98 mm magas, 57 grammos Aerox 3-at és annak vezetékmentes rokonát, a (még mindig csak) 66 grammos Aerox 3 Wirelesst. A lyukacsos újdonságok szimmetrikus, de az oldalgombok révén inkább jobbkezeseknek kedvező formavilága ugyan megegyezik, ám a belsejükben már jóval több a különbség. Annyit azért még érdemes megemlíteni a kültakaró(ka)t illetően, hogy a Rival 3-astól örökölt burkolatra nem csupán fúróval támadtak a mérnökök, hanem bizonyos helyeken meg is növelték az ABS műanyag vastagságát, hogy a masszív perforációból eredő strukturális gyengülés negatív hatásait kiküszöböljék.

[+]

A szimpla Aerox 3-as bendőjében egy 200-tól 8500 cpi-ig 100-as lépcsőkben skálázódó, 35 g-s és 300 ips-es, PixArt jegyezte SteelSeries TrueMove Core érzékelő dolgozik, és nem csak az anderseni "80 millió" kattintást ígérő bal és jobb klikkek alatt tanyázó (TTC?) Gold mikrokapcsolók, de a gyártás után felvitt védőrétegnek hála az elektronika is IP54-es besorolással rendelkezik, ami annyit tesz, hogy ellenáll a nedvességnek, pornak, olajoknak és egyéb szennyeződéseknek. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenáron muszáj együtt zuhanyoznunk a perifériával, de az íróasztalon megeső, apróbb balesetek ellen minden valószínűség szerint védve leszünk, és talán a sűrített levegős flakont is kevesebbszer kell elővennünk.

[+]

Az 1,8 méter hosszúságú (USB Type-C/Type-A) kábel leválasztható, és képekről paracordnak tűnik, míg a hasi oldalon található PTFE tappancsok kerek formájukkal a Lexip Mo42 kerámiatalpakat idézik. Mivel játékosokat célzó ketyeréről van szó, a címezhető RGB világítás ezúttal háromzónás kivitelben tetszeleg.

[+]

Az Aerox 3 Wireless már egy 40 g-s, 400 ips-es, 200-tól 18 000 cpi-ig 100-as léptékben skálázódó TrueMove Air szenzorral fedélzetén érkezik, és ha a gyártó Quantum 2.0 Wireless technológiája (melyhez élőben még nem volt szerencsénk) hozza a Logitech Lightspeed által felállított arany sztenderdet, a patkány könnyedén a legkomolyabb ligában találhatja magát a G Pro Wireless és a Razer Viper Ultimate ellenfeleként, pláne, hogy az alján terpeszkedő, háromállású pöcök segítségével nem csak a 2,4 GHz-es sávot használhatjuk a vezetékes mód mellett, hanem 5.0-s Bluetooth kapcsolat létesítésére úgyszintén kínálkozik lehetőség, ami igazán sokrétűvé teszi az eszközt. Az USB-C gyorstöltés támogatott, s míg rádióval 80, addig kékfoggal nagyjából 200 órás üzemidőt jósol a brosúra, de ez persze attól is függ, hogy mennek-e a fények vagy sem, illetve az sem mindegy, hogy milyen polling rate érték van éppen beállítva.

[+]

Az impozáns kurzorkergetők 70, továbbá 110 eurós áron, november 10-étől lesznek elérhetők a SteelSeries webshopján, valamint a Best Buyon keresztül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés