Hirdetés

4K anyagok kezelésére képes házimozi erősítővel jelentkezett a Yamaha

A Yamaha bejelentette, hogy egy belépő szintűnek szánt 5.1 rendszerrel bővíti házimozi erősítőflottáját. Az RX-V373 képes arra, hogy négy ARC támogatású HDMI bemenetének egyikén 4K felbontású (4096×2160 vagy 3840x2160 képpont) anyagok lejátszására képes eszközről (azaz Blu-ray lejátszóról vagy médialejátszóról) származó jeleket fogadjon, és azokat egy kompatibilis tévére vagy projektorra továbbítsa.

Yamaha RX-V373
Yamaha RX-V373

Kimeneti teljesítménye csatornánként 135 watt, és természetesen képes a legfontosabb térhatású szabványok, így például a Dolby True HD, illetve a DTS-HD Master Audio kezelésére is. A japán cégek mindig igyekeznek, hogy valami zöld dolgot is becsempésszenek a termékeikbe, így ez az erősítő is kapott egy Eco módot, ami automatikusan húsz százalékkal csökkenti a teljesítményt.

Yamaha RX-V373
Yamaha RX-V373

A HDMI-k mellett rendelkezik 4-4 digitális és analóg audió bemenettel, egy mélynyomó és egy fülhallgató kimenettel, valamint 4 komponens és 2 kompozit csatlakozóval. Egy USB portot is elhelyeztek a frontfelületen, amelynek köszönhetően különféle médialejátszók, illetve Apple dokkoló is csatlakoztatható hozzá. Az elegáns, hollófekete házimozi erősítő április közepén kerül a boltokba közel ötszáz dolláros áron. Mivel a márkának van hazai hivatalos képviselete, ezért szinte biztos, hogy a tavasz folyamán már Magyarországon is elérhető lesz a termék.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés