Hirdetés

4K felbontást is támogat a Yamaha RX-V573 erősítője

Egyre több a 4K felbontást támogató termék, így annyira már nem is meglepő, hogy a Yamaha által most bejelentett új házimozi erősítő támogatja az ilyen anyagok kezelését. Ehhez már csak egy kompatibilis médialejátszó, valamint egy megjelenítő kell, meg persze megfelelő tartalom.

Yamaha RX-V573
Yamaha RX-V573

Az RX-V573 típusjelzés 7.1 rendszer csatornánként 135 wattos teljesítményt produkál. Csatlakoztatható hozzá a Yamaha saját, Apple termékek (iPod, iPhone és iPad) fogadására, töltésére képes dokkolója. Támogatja az Apple Airplay vezeték nélküli adatátviteli technológiáját és a DLNA tanúsítványt is megkapta. Beépített lejátszója az MP3 mellett a WAV, FLAC, WMA és AAC kiterjesztésű fájlok közvetlen megszólaltatását teszi lehetővé.

Yamaha RX-V573
Yamaha RX-V573

Az ingyenesen letölthető alkalmazások segítségével vezérelhető okostelefonokról is, ha valakinek nem tetszene a hozzá járó távirányító. Került bele egy AM/FM tuner, így értelemszerűen rádiózásra is használható. A többek között ARC támogatású HDMI csatlakozókkal megtámogatott, 8,2 kilogramm tömegű házimozi erősítő ára 780 dollár körül alakul majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés