Hirdetés

Kiegyenlítő tartályok az Aqua Computertől

A cég újdonságai vaskos üvegből készülnek és szinte az összes D5 pumpával kompatibilisek.

A vízhűtésekre specializálódott, német székhelyű Aqua Computer bemutatta legújabb kiegyenlítő tartályait, az 5 mm vastag bórszilikát üvegből készült Ultitube D5 szériát, melyekbe igény szerint beszerelhetők a népszerű D5 pumpák is – opcionálisan D5 NEXT-et vagy D5 PWM-et kérhetünk hozzájuk.


(forrás: Aqua Computer) [+]

Az eszköz egyéb komponensei Delrinből (gyakorlatilag POM acetálról van szó) vannak, és a tartály aljában található rozsdamentes acélszűrő mosható, míg a tömítések formába öntött dizájnjuknak köszönhetően mindig a helyükön maradnak. A töltőrés átmérője 55 mm, ami több, mint komfortos, és a fentebb már említett pumpa rögzítéséhez nincs szükség szerszámra, szimplán kézzel a helyére csavarozhatjuk a drágát.

(forrás: Aqua Computer) [+]

A ketyere PRO verziójának fedőjében van egy nyomáskiegyenlítő rendszer, és már némi D-RGB-s fényorgona is tiszteletét teszi a műsoron egy RGBpx LED-gyűrű formájában. A 65 mm átmérőjű tartályokat 100, 150, valamint 200 mm-es hosszúságban gyártják, és az ár 70 euróról indul. A szállítás elvileg a jövő hét folyamán veszi kezdetét.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés