Hirdetés

Apró pumpa-kiegyenlítő tartály kombó a Corsairtől

Az amerikai multi legfrissebb termésében a szolidabb fizikai méretekkel rendelkező házak tulajdonosai lehetnek érdekeltek.

A Corsair körülbelül másfél éve lépett be az épített vízhűtések piacára, és most bemutatta legújabb pumpa-kiegyenlítő tartály kombóját, a Hydro X XD3 RGB-t, melyet ultrakompakt (SFF) gépházak belsejébe terveztek. A 114 x 114 x 58 milliméteres, G1/4" szerelékeket használó eszköz egy Xylem DDC 3.2 PWM9-es pumpát és egy apró, 180 milliliteres tartályt kapott. Beépített hőmérő szenzorának köszönhetően adott az automatikus vezérlés lehetősége, ha a durván 30 000 forintot kóstáló iCUE Commander Pro kontroller segítségét is igénybe vesszük.

[+]

A 120 vagy 140 mm-es ventilátoroknak szánt furatok mentén rögzíthető újdonság természetesen összepárosítható a gyártó processzorokra és GPU-kra való blokkjaival, de a radiátorok kiválasztásánál szerencsésebb, ha a kisebb példányok között szemezgetünk. A csomagot 16 darab (címezhető) RGB LED teszi teljessé, melyek fényével az iCUE szoftverben játszadozhatunk.


[+]

A Hydro X XD3 RGB hamarosan megvásárolható státuszba kerül, de a dobozára ragasztott árcédulán szereplő összeg egyelőre még kérdéses.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés