Hirdetés

Legújabb pumpájával házasította össze egyik kiegyenlítő tartályát az Alphacool

A kétféle méretben begyűjhető pakk az Eisbecher Aurora D5-re épül.

Az Alphacool egy új alumíniumvázas kiegyenlítő tartály/pumpa kombóval, az Eisbecher Aurora D5 - 150/250 mm incl. VPP Apex D5-tel bővítette kínálatát, ami nevéből adódóan egy SATA tápcsatlakozóval hajtható VPP Apex D5 pumpával tetején érkezik a pástra, és 180 vagy 360 milliliteres kiszerelésekben választható.


[+]

Az óránként 340 liter folyadékot megmozgató, kerámiatengelyes pumpa motorjának tekercsei kívülre költöztek, ami halkabb működéssel kecsegteti a leendő tulajokat, ráadásul a PWM-es vezérlésnek köszönhetően a percenkénti fordulatszáma 2500, illetve 4500 között szabályozható.


[+]

A sztenderd negyedhüvelykes szerelékeket használó, acetálkupakos tartály üvegből van, háromtűs/5 voltos headerrel címezhető ARGB LED-ből pedig egy tucatot kapott. Ezek gyűrűbe rendeződve telepedtek meg alul, és a riser csövek közreműködésével szökőkútra emlékeztető effektet produkálhatunk a belsejében.


[+]

A mellékelt készlet segítségével a 140, valamint 146 eurót kóstáló újdonságokat radiátorra vagy parlagon heverő ventilátor rögzítőpontra egyaránt felfogathatjuk, de természetesen szabadon álló konstrukcióként is bevethetők házunkban.

Előzmények

Hirdetés