Hirdetés

Meglehetősen kompaktak lettek az Alphacool új kiegyenlítő tartályai

A korrekt flexibilitást ígérő, hangulatfényekkel megbolondított újoncok érdekessége, hogy rögzíthetjük rajtuk a pumpánkat.

A vízhűtésben utazó Alphacool lerántotta a leplet legfrissebb, lapos kiegyenlítő tartályairól, amelyek kiviteltől függően el tudják szállásolni a DDC vagy D5 pumpákat. A 120 x 120 x 50 mm-es jövevények a Rise Flat nevet kapták, és a legszűkösebb géplakokba is beszerelhetők, ugyanis a mellékelt szerelékkel nem csupán szabadon állhatnak a házban, hanem radiátorokra vagy kihasználatlanul ácsorgó ventilátorhelyekre egyaránt felfogathatjuk őket.

Alphacool Rise Flat D5 kiegyenlítő tartály VPP755 pumpával és anélkül Alphacool Rise Flat D5 kiegyenlítő tartály VPP755 pumpával és anélkül Alphacool Rise Flat D5 kiegyenlítő tartály VPP755 pumpával és anélkül [+]

Az akril újdonságokon hat G1/4"-os csatoló található, és természetesen öt LED formájában némi címezhető RGB világítás ugyancsak tiszteletét teszi rajtuk. Maguk a tartályok 100 eurót kóstálnak, de ha szükségünk van a VPP755-ös, netán a DDC310-es pumpára, 140 eurót kell majd a kasszánál hagynunk.

Alphacool Rise Flat DDC kiegyenlítő tartály DDC310 pumpával és anélkül Alphacool Rise Flat DDC kiegyenlítő tartály DDC310 pumpával és anélkül Alphacool Rise Flat DDC kiegyenlítő tartály DDC310 pumpával és anélkül [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés