Hirdetés

Felvizezte az AMD Radeon RX Vegát az Aqua Computer is

A Kryographics Vega minden referencia RX Vega 56 és RX Vega 64 VGA-ra felszerelhető.

Nem kellett sokáig várni arra, hogy az AMD új VGA-ira is előkerüljenek az első "utángyártott" vízhűtőblokkok, hiszen a kártya megvásárolható (lenne) gyárilag vízhűtővel ellátott kiszerelésben is. Ugyanakkor az utólagos vizesítésre szakosodott vállalatok, mint az EKWB és a Swiftech már bemutatták saját megoldásaikat, most pedig az Aqua Computeren a sor.


[+]

A cégnél már jól bejáratott Kryographics sorozatba érkezett az egyszerűen csak Vega névvel illetett blokk, ami természetesen teljesen rézből készül, de lesz belőle nikkelezett példány is, de ezt leszámítva mindenben megegyeznek, így az akril fedél és az acetál kiegészítő takarólemez is egyformák, akárcsak a standard G 1/4-es csőcsatlakozók és a fedélbe rejtett LED fénycsík.


[+]

Tekintettel arra, hogy a Radeon RX Vega 56, 64 és a Radeon Vega Frontier Edition azonos alapokra épülnek, így az Kryographics Vega mindegyik kártyára felhelyezhető.


[+]

Az Aqua Computer vizesblokkja 110 eurót kóstál pőre rezes kiadásban, és valamivel többet, 130 eurót kell fizetni a "nikkelbe mártogatott" változatért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés