Hirdetés

Itt az Olympus E-1 és a Lexar 4 GB-os memóriakártyája

Az Olympus Hungary Kft. és a Lexar Media Inc. közös sajtótájékoztatón mutatták be legújabb termékeiket, melyek a bemutatót követően kerülnek forgalomba immáron Magyarországon is. Az E-1 és tartozékai (objektívek, vakuk, szoftverek, áramellátó berendezések) az első professzionális, ténylegesen az alapoktól a digitális fényképészethez tervezett rendszer elemei.

A Lexar Professional CF kártyacsaládját - mint azt neve is sugallja - főleg a professzionális felhasználásra szánja. Az úgynevezett "Write Acceleration" technológiának köszönhetően a Professional sorozatú CF (Compact Flash) memória kártyák írási sebessége az azt támogató digitális fényképezőgépekben (mint például az Olympus E-1) az adatok akár 20 százalékkal is gyorsabb írását, olvasását teszi lehetővé. Az eleve 40 szeres (~6 MB/sec) adatátvitelű kártyákra így pillanatok alatt rögzíthetjük a nagyfelbontású képeket.


Forrás: www.olympus-esystem.jp

A bemutató előadások és az azt követő állófogadás után a meghívott szaksajtó képviselői helyben győződhettek meg az Olympus E-1 és a Lexar új, 4 GB-os Professional kártyájának együttes sebességéről, működéséről. Az első Olympus E-1 fényképezőgépek várhatóan két héten belül érkeznek meg a hét kinevezett forgalmazóhoz.


 

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés