Hirdetés

Lexmark - fotónyomtató mindenkinek

A Lexmark P3150 igazi különlegessége, hogy mind az analóg, mind a digitális fényképeket kinyomtathatjuk vele. A beépített memóriakártya-olvasó ugyanis a Compact Flash, a MicroDrive, a Smart Media, a Secure Digital, a MultiMedia Card és a Memory Stick adattárolókkal egyaránt elboldogul.

A mellékelt Lexmark Photo Center segítségével a képeket a kinyomtatás előtt módosíthatjuk. Így például eltüntethetjük a "piros szem" effektust, vagy beállíthatjuk a kontrasztot és a fényerőt. Létrehozhatunk fotóalbumot is, de elküldhetjük a képeket e-mailben vagy kitehetjük őket egy weboldalra.


Forrás: www.computerpartner.de

A fotónyomtató maximum 4800x1200 dpi felbontású fotókkal tud dolgozni, a kiprintelt fényképek mérete 10x15 cm-től egészen az A4-es formátumig terjedhet. A nyomtatási sebesség 3,2 színes és 11,9 fekete-fehér oldal percenként.

Az analóg fotókat is - a beépített szkenner közreműködésével - feldolgozhatjuk és kinyomtathatjuk, ennek a maximális felbontása 600x1200 dpi, a színmélysége pedig 48 bit. Természetesen nem hiányozhat az optikai karakterfelismerő szoftver sem. A 4,5 kilogramm súlyú eszköz USB-porton keresztül csatlakozik a számítógéphez és kompatibilis mind a Windows, mind a Macintosh operációs rendszerekkel. Az október elejétől kapható fotónyomtatóért 149 eurót kell majd leszurkolni a boltokban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés