Hirdetés

Négy megapixeles gép a Trusttól

A Trust 1210K PowerC@m 4,0 megapixeles Sony CCD érzékelővel, háromszoros optikai és négyszeres digitális zoommal, valamint sorozatfelvételi lehetőséggel (2-99 kép) rendelkezik; a gép TFT kijelzője 4 cm átmérőjű.


Forrás: www.trust.com

Az 1210K PowerC@m egy webkamera és audió/videó funkcióval is rendelkezik. Beépített 15 MB-os memóriája SD és MMC kártyákkal bővíthető. A készüléken egyaránt található USB és videó csatlakozó, így képeinket akár tv-készülékünkön is megtekinthetjük.

További funkciók: beépített automata vaku (kikapcsolt/bekapcsolt/automata és vörösszemeffektus-csökkentő funkcióval), integrált lencsevédő, valamint automata fehéregyensúly a kül- és beltéri használathoz. A fényképezőgép előre beállított üzemmódokat (önkioldó, éjszakai exponálás, portré, makró és tájkép) is kínál.

A Trust a fényképezőgépéhez két Duracell Longlife elemet, hordtáskát, csuklószíjat és egy háromlábú állványt mellékel. A csomag szoftveres részét képezi a Photo Express, a Photo Explorer és a DVD Picture Show. A Trust valamennyi digitális fényképezőgépére 2 éves cseregaranciát biztosít. Ajánlott kiskereskedelmi ára bruttó 89 990 forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés