Hirdetés

Fotó-géppuska a Kyocerától

A Kyocera bemutatta új, 3,2 megapixeles, fémházas kameráját, a Finecam S3R-t. A gép egynyolcad colos, színszűrős CCD érzékelővel, háromszoros optikai és háromszoros digitális zoommal rendelkezik (ami megfelel egy 35-105 milliméteres kisfilmes gépnek). Különlegessége azonban sorozatlövő képességeiben rejlik.


Forrás: www.pcwelt.de

A kis gép ugyanis másodpercenként képes 3,1 képet "lőni". A 2048 x 1536 pixeles maximális felbontás mellett is lehetséges ez a sebesség egészen az SD memóriakártya beteltéig! Ennek a gyors és kitartó sorozatlövő funkciónak az előnye nyilvánvaló: ha a fotós talál egy mozgó vagy nehézkesen lencsevégre kapható motívumot, úgy egyszerűen elindítja a sorozatfelvételt, majd a képek "előhívásánál" kényelmesen kiválaszthatja a legjobban sikerült képeket. A Kyocera kioldójának késleltetése 0,07 mp. A folyamatos automatikus fókusznak köszönhetően akár sporteseményeken is problémamentesen kaphatjuk el a gyorsan mozgó témát.

 


Forrás: www.pcwelt.de

Az S3R hat programmal (Sport, Táj, Éjjeli, Háttér, Portré, valamint Makró) rendelkezik. Makrófelvételek készítése 17 és 60 centiméter közötti tárgytávolság esetén lehetségesek. A Kyocera S3R-rel akár rövid mozgóképeket is rögzíthetünk 640 x 480 pixeles felbontás mellett. A TFT átmérője 1,6 col, a készülék mérete 92 x 58 x 33 mm, súlya 180 gramm (elemek nélkül). Az S3R november végétől kerül a boltokba, 399 eurós áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés