Hirdetés

Hatalmas toronyház a Lian Li jóvoltából

A Lian Li ismét egy egyedi számítógépházzal örvendeztette meg a piacot. Az új modell kifejezetten nagy méretével és ívelt kialakításával próbál a potenciális vásárlók kegyeibe férkőzni. A kék színben pompázó, PC-888 névre keresztelt torony 295 mm-es szélességgel, 740 mm-es magassággal és 461 mm-es mélységgel rendelkezik, a tervezők az oldallapot átlátszó plexivel díszítették fel.

A termék négy 5,25 colos meghajtót és négy darab 3,5 hüvelykes merevlemezt képes fogadni, utóbbi esetben a beszerelést és az egységek üzem közbeni cseréjét egy szerelőkeret segíti. A házba ATX vagy microATX méretű alaplap szerelhető, a tápegységnek pedig rengeteg helyett hagytak a tervezők, így az igazán méretes modellek is kényelmesen elhelyezhetők.

A felmelegedett levegő elvezetéséről egy hátul elhelyezkedő 12 cm-es, 1500 fordulat/perces motorral rendelkező ventilátor gondoskodik, míg a hideg levegő beáramlásáért két darab 14 cm-es előlapi légkavaró felel, melyek motorja percenként 1200 fordulatra képes. A ház tetején helyet foglaló I/O panel  – a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül – USB 2.0, Firewire és eSATA csatlakozót is szolgáltat, emellett a termék beépített kártyaolvasóval is rendelkezik.

A Lian Li PC-888 típusú ház már kapható az üzletekben, ajánlott fogyasztói ára 640 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés