Hirdetés

Új házakkal köszönti az újévet a Lian Li

A Lian Li alkalmazottai újult erővel vágtak neki a 2009-es évnek, ennek megfelelően a vállalat két új toronyházat is bejelentett PC-B70 és PC-B71 jelöléssel. A mindkét termék 220 mm-es szélességgel, 595 mm-es magassággal és 590 mm-es mélységgel rendelkezik, és 5 darab 5,25 colos, illetve 7 darab 3,5 hüvelykes meghajtót képes fogadni, melyeket akár segédeszköz nélkül is be lehet szerelni. A zajkibocsátás minimalizálása érdekében a házak oldallapja hangszigetelő anyagból készült, emellett a tervezők gumibetéteket használtak a rezonancia ellen.


Lian Li PC-B70 [+]

Lian Li PC-B71 [+]

A tornyok belsejébe microATX, ATX vagy Extended ATX formátumú alaplap szerelhető, míg a tápegységet a házak aljában kell elhelyezni. Amennyiben a felhasználó rendszere igényli, lehetőség van egy extra tápegység elhelyezésére is, melyet az alaplap felett található merevlemezrekesz eltávolításával lehet beszerelni. A vízhűtéssel rendelkező vásárlók számára a tervezők két nyílást alakítottak ki a csövek megfelelő elvezetése érdekében. Az összképet a felül elhelyezett I/O panel teszi teljessé, melyen az audiokimenet és a mikrofonbemenet társaságában négy USB, egy Firewire, illetve egy eSATA csatlakozó is található.

Lian Li PC-B70 [+]

Mindkét modellnél egy 120 mm-es hátulsó légkavaró gondoskodik a meleg levegő elvezetéséről, míg a hűvös fuvallatokat két darab, kék LED-del ellátott, 140 mm-es előlapi ventilátor biztosítja. A PC-B71-es modell esetében az elöl szorgoskodó légkavarók leszerelhetők, így a SATA merevlemezek üzem közbeni cseréje könnyen megvalósítható.


Lian Li PC-B71

A Lian Li fekete színben pompázó PC-B70 és PC-B71 elnevezésű termékei már előrendelhetőek a külföldi webáruházakban. Az előbbi modellért 300, utóbbiért pedig 350 dollárt kell fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés