Hirdetés

Előrendelhető az új Cooler Master Sniper számítógépház

cmstorm

A Cooler Master ismét egy új termékcsaládot dob piacra CM Storm márkajelzéssel. A széria első terméke a Sniper névre hallgató számítógépház, melyet a tervezők teljes egészében a játékosok igényeire szabtak. A fejlesztésben a világ legjobb játékosai is részt vettek, és a fejlesztők az ő tanácsaiknak megfelelően alakították ki a termék paramétereit és külső stílusjegyeit.

Első látásra igencsak tetszetősen fest, és szerencsére nemcsak a külcsín, hanem a belbecs is becsülendő. A 254,6 mm-es szélességgel, 551 mm-es magassággal és 566,6 mm-es mélységgel rendelkező, 10,6 kg-os modell, öt 5,25 colos, illetve egy darab 3,5 hüvelykes meghajtót képes fogadni, melyek akár segédeszköz nélkül is beszerelhetők. A felül elhelyezkedő I/O panelen az audiokimenet és a mikrofonbemenet társaságában négy darab USB, egy eSATA és egy FireWire csatlakozó található. A torony belsejébe microATX és ATX formátumú alaplap kerülhet, a 3,5 colos merevlemezekből pedig öt darabot fogad az alsó beépítőkeret. A tápegységet a ház aljába kell elhelyezni.

A szellőzés kellően átgondolt, prémiumkategóriás modellhez méltó. A hideg légáramlatokról egy-egy kék LED-del világító, 20 cm-es elülső és oldalsó ventilátor gondoskodik, míg a felmelegedett levegő eltávolításáért a ház tetején elhelyezkedő, szintén kék LED-es, 23 cm-es és egy hátul található 12 cm-es légkavaró felel. A ventilátorok fordulatszámát a ház tetején elhelyezett szabályzóval lehet a kívánt szintre beállítani.

A jövő hónapban megjelenő számítógépház már előrendelhető az alábbi oldalon keresztül, ajánlott fogyasztói ára várhatóan 150 euró lesz. A hatásos marketing érdekében a Cooler Master videókkal is segíti a leendő vásárlókat a döntésben (első videó, második videó).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés