Hirdetés

Alacsony Lian Li toronyház érkezett

A Lian Li ismét egy új számítógépházzal rukkolt elő, mely a PC-A06F típusjelzést kapta. A 3,8 kg tömegű, 187 mm szélességű, 490 mm mélységű és meglehetősen alacsony, 375 mm magasságú ház ATX vagy microATX méretű alaplapot képes fogadni. Az előlapi fülkékbe négy darab 5,25 hüvelykes meghajtó helyezhető,  míg a 3,5 colos merevlemezeket egy háromfoglalatos rejtett rekeszbe lehet beszerelni.

Az alacsony magasság következtében a tápegység közvetlenül a processzorfoglalat mellé kerül, így a nagyobb hűtők elhelyezése problémás lehet. A ház hűvös légáramlatait egy 900 fordulat/perces, 14 cm-es elülső ventilátor kelti életre, a meleg levegő elvezetésért pedig egy felül elhelyezett 12 cm-es légkavaró felel, ennek a motorja percenként 1000 fordulatot képes megtenni.

A tervezők a zajszint minimalizálása végett a legtöbb helyen vibrációt gátló illesztéseket alkalmaztak, így a vállalat kellően csendes házat alkotott. Az I/O panel a termék tetején helyezkedik el, és a hangkimenet, illetve a mikrofonbemenet mellett két USB 2.0 csatlakozóval szolgál.

A Lian Li PC-A06F már elérhető a külföldi webáruházakban, a fogyasztói ára kicsivel meghaladja a 100 dollárt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés