Hirdetés

Kisméretű ház érkezik a Lian Li műhelyéből

Alacsony magassággal rendelkező, lakkfekete színű házat jelentett be a Lian Li, PC-A05N néven. Az alumíniumból készült termék 4 kg-os tömeggel rendelkezik, és ATX vagy microATX méretű alaplapot képes fogadni. A meghajtók  beépítéséhez két darab 5,25 colos és négy 3,5 hüvelykes hely áll rendelkezésre, a szerelést pedig segédeszköz nélkül is el lehet végezni.


[+]

A 381 mm magas, 210 mm széles és 490 mm mély házban a tervezők az általánoshoz képest eltérő hűtési irányt alkalmaztak. A hűvös fuvallatok ugyanis a hátulsó, 12 cm-es ventilátor segítségével kerülnek a házba, a felmelegedett levegőt pedig az elöl található, szintén 12 cm-es légkavaró tessékeli ki a szabadba. Mindkét ventilátor 1500 fordulat/perces motorral rendelkezik, ami a gyártó állítása szerint megfelelően csendes működést eredményez. A hőelvezetés hatékonyságát természetesen tovább lehet segíteni, a ház fedőlapján kialakított hely lehetőséget ad még egy 12 centis ventilátor beszerelésére. A tápegységet a meghajtók alá lehet elhelyezni.

Az I/O panel a ház tetejére került, és a szokásos hangkimeneten, illetve mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0 és egy FireWire csatlakozót kínál.


[+]

A termék ebben a hónapban kerül az üzletekbe, az ajánlott fogyasztói árról még nem számolt be a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés