Hirdetés

Új hangprojektorral jelentkezett a Maxell

A Maxell elsősorban nem az audioeszközeiről ismert mifelénk, ám a vállalat már évek óta stabil szereplője az utóbbi időben egyre aktívabbá váló hangprojektorok szegmensének. Ennek megfelelően senkinek se okozhat meglepetést, hogy az év elején bejelentették az SD-400 típusjelzésű termék piacra dobását.

Maxell SD-400
Maxell SD-400

A hangprojektorok legfontosabb tulajdonsága, hogy egyetlen frontsugárzó bevetésével teremtik meg a térhatású hangzást, aztán persze ez a valóságban vagy sikerül, vagy nem. Nos a Maxell szerint az integrált SRS 3D WOW névre hallgató technológiának köszönhetően nem lehet gond. Az SD-400 maximális kimeneti teljesítménye a specifikációk szerint 520 watt, és a különböző méretű beépített hangsugárzók mellett két darab integrált mélynyomóval is ellátták. A mély hangok telt megszólalása érdekében a termék megkapta a hangzatos Power Bass Compression Engine technológiát is.

A külső házra applikált dokkolónak köszönhetően képes az Apple termékein található zeneszámok közvetlen lejátszására, és a gyártó szerint – bár ezt sajnos nem részletezték – gyakorlatilag mindenféle médialejátszóhoz, tévéhez és játékkonzolhoz csatlakoztatható. Az eszköz rövid időn belül megvásárolható lesz, először az Egyesült Államokban, aztán természetesen a világ más tájain is, ám, hogy mennyit kell majd érte fizetni, azt egyelőre nem árulta el a Maxell.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés