Hirdetés

2.1 csatornás „házimozi” a Sony műhelyéből

Az tény, hogy még a legmenőbb lapostévék sem kínálnak kialakításuknál fogva túlságosan jó minőségű hangot, ezért a gyártók az utóbbi években elég sok olyan megoldást dolgoztak ki, amelyekkel az elégedetlen felhasználókat célozzák meg. A hangprojektorok, soundbarok mellett egyre gyakoribbak a 2.1 csatornás házimozi rendszernek nevezett eszközök, amelyekkel elméletileg megteremthető a térhatású hangzás.

A vállalat állítása szerint az S-Force Pro Front Surround technológiának köszönhetően ez a modell képes erre. Mivel láttuk már ezt tévékben működés közben, ezért csak valószínűsíthetjük, hogy igazuk van, de meggyőződve azért nem vagyunk a dologról. Állítólag a környezettől függetlenül hozza létre a surround hangzást, ami viccesen hangzik, főleg annak tudatában, hogy nem jár hozzá az Odysseyhez hasonló, mikrofonnal bemérős technológia, amely például a felsőkategóriás hangprojektoroknál megtalálható.

Sony HTF-S3
Sony HTF-S3

Maximális kimeneti teljesítménye négyszáz watt, ami a legtöbb felhasználó számára tökéletes, ám a szomszédokat biztosan zavarni fogja. Helyet kapott rajta többek között négy HDMI csatlakozó is a hagyományos interfészek mellett. Össze lehet kötni a TDM-NW10 típusjelzésű dokkolóval, amelynek köszönhetően a hordozható Walkman eszközökön található zenék könnyen és gyorsan lejátszhatóak.

Equalizere hét előre eltárolt beállítást kínál, a különböző tartalmak optimális megszólalása érdekében. A modell nyilván támogatja a különböző surround szabványokat, így például a Dolby TrueHD-t vagy a DTS-HD-t is.

A maximum 95 wattot fogyasztó termék támogatja a Bravia Sync eljárást, azaz akár a tévé távirányítójával is vezérelhető. Áráról és a várható megjelenési dátumról nem adott pontos információt a gyártó, de meglepő lenne, ha a karácsonyi szezonban nem lehetne megvásárolni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés