Hirdetés

Futurisztikus dizájnnal megtámogatott Apple dokkolós hangfal a Jarre-től

Jean Michel Jarre nevét biztos sokan ismerik. Igen, ő az a francia szintivirtuóz, aki a különféle elektronikus hangszíneket, klattyogásokat, effekteket nagy magabiztossággal keveri a New Age ezotériájának katyvaszával. A zenemágus  a muzsikálás mellett másra is szakít időt, így például létrehozott egy vállalatot, a Jarre Technologiest, amely különféle elektronikával, szórakoztatással kapcsolatos lifestyle termékek fejlesztésére és gyártására szakosodott.

Jarre AeroSystem One
Jarre AeroSystem One

A cég még az IFA-n mutatta be legújabb termékét, az AeroSystem One fantázianevű modellt, amely így karácsony előtt már meg is vásárolható szerény nyolcszáz dollárért. iPod, iPhone dokkolós hangrendszerből tengernyi a kínálat, de a sok szemét között azért be-be csúszik egy-két ígéretesebb darab, na és ez pont ilyennek tűnik! Már a kinézete is azt sugallja, hogy itt nem egy hétköznapi tucattermékről van szó. A torony tetején található hangsugárzó összesen hatvan watt teljesítményre képesek, az integrált mélynyomó pedig harminc wattal büszkélkedhet, ami azért valószínűleg már meg tud szólalni rendesen.

Jarre AeroSystem One
Jarre AeroSystem One

A beépített dokkoló a vállalat közleménye szerint az iPod shuffle kivételével az iPodok és iPhone-ok kezelésére képes. Ezen kívül helyet kapott rajta még egy USB port is, amelyen keresztül közvetlenül küldhetőek rá a pendrive-okon, külső meghajtókon tárolt MP3, vagy WMA fájlok. A 3,5 mm-es mini jacken keresztül egyéb PMP, számítógép, DVD- vagy CD lejátszó, illetve akár lemezjátszó is csatlakoztatható hozzá. A hangfalak a hangot 240 fokban sugározzák szerteszét, és jár hozzá egy dizájnos, érintésvezérelt távirányító is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés