Hirdetés

Sony Walkman dokkolós hangrendszer Maxell módra

Bár a Maxellről mifelénk elsősorban az adattárolók jutnak az emberek eszébe, a vállalat a hangrendszerek szegmensében is bőséges választékkal rendelkezik, legalábbis a világ más tájain. Az elsők között voltak például, akik felfigyelve a Yamaha és a Philips által elért eredményekre, beleugrottak a hangprojektor bizniszébe, illetve a különféle dokkolós megoldások sem számítanak ritkaságnak náluk.

Maxell MXSP-1200MW
Maxell MXSP-1200MW

Ám amíg az ilyen jellegű készülékek általában az Apple által gyártott termékek sikerét próbálják kihasználni, addig a Maxell egy olyan berendezéssel jelentkezett, amely a Sony Walkman modellek fogadására képes dokkolóval rendelkezik. Persze valamilyen szinten érthető a dolog, hiszen két japán cégről van szó, amelyeket gyaníthatóan ezernyi láthatatlan szál is összeköt. Viszont az is igaz, hogy Japánon kívül a Sony Walkmanek nem nagyon versenyezhetnek népszerűségben az iPhone-okkal és az iPodokkal.

Az első ilyen rendszert 2006-ban dobta piacra a vállalat, és a jelek szerint sikeres az elgondolás, hiszen az MXSP-1200MW személyében itt a legújabb verzió. A termék maximális kimeneti teljesítménye 8,5 watt, van benne elalvás időzítő, és jár hozzá egy távirányító is.

Ennél némiképp érdekesebb a készülék külalakja. A tervezés során ugyanis állítólag igazodtak a Sony Walkmanek formavilágához, és ennek eredményeként született meg ez a valóban pofás kis eszköz. A MXSP-1200MW március harmadikától vásárolható majd meg 100 dollár körüli áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés