Hirdetés

Forgass Avatart otthon!

A 3D őrület berobbanása után nem sokkal néhány gyártó már piacra dobta a háromdimenziós felvételek elkészítésére képes kameráját. Persze ahogy lenni szokott, a nagy gyártók (Panasonic, Sony) ígéretesnek tűnő darabjai mellett, olyan eszközök is felbukkantak, amiket jóérzésű ember egy pillantás után eldobna.

Azt nem mondhatnánk, hogy a JVC elkapkodta a dolgot a most bemutatott ilyen jellegű kamerájával, viszont ha jó minőséget kínál, akkor mindenképp megérte a várakozást, hovatovább az is igaz, hogy még mindig nem csúsztak le semmiről.

A GS-TD1 típusjelzésű termékbe két darab 3,32 megapixeles CMOS érzékelő került. A termék ezeknek köszönhetően állítja elő azt a képet, ami az emberi agyban háromdimenzióssá áll össze. A modellt a vállalat az első, egyértelműen otthoni felhasználóknak szánt Full HD felbontású 3D kamerájának nevezi, aminek az igazságtartalmával lehet, hogy sokan nem értenek majd egyet.

JVC GS-TD1
JVC GS-TD1

Ötszörös optikai zoomra képes, és ellátták egy képstabilizátorral is. Állítólag az integrált Biphonic technológiának köszönhetően dinamikus 3D-s hanghatások is rögzíthetők. A kezelése a cég közleménye szerint hasonló a más felhasználóbarát JVC kamerákéhoz, 3,5 colos érintőkijelzőjén pedig szemüveg nélkül is háromdimenzióban látható a tartalom. A modell támogatja a Bluetooth technológiát és jár hozzá a vállalat MediaBrowser nevű alkalmazása is, amellyel a felvételek szerkeszthetőek, illetve megoszthatóak. A GZ-TD1 márciusban érkezik, és körülbelül 2000 dollárt kell majd érte fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés