Hirdetés

Expert szakmai nap - MSI

Az Expert Computer Kft. találkozóra invitálta partnereit és a sajtót. Az egynapos előadássorozaton a hardverpiac olyan nagyságai mutatják be újdonságaikat, mint az Intel, NVIDIA, Asus, MSI, Corsair vagy a Logitech.

Az első előadó Joos Dijkstra volt az MSI holland központjából. A mára a három legnagyobb alaplapgyártó közé került vállalat képviselője először az új Intel Bearlake chipkészletekre épülő alaplapok széles kínálatát mutatta be, majd mesélt kicsit az egyedi, dupla BIOS-os, tuningos videokártyákról.


[+]

Sok változás történt az MSI notebookrészlegén is. A hordozható gépek piacát a mobiltelefonokéhoz hasonlította Dijkstra. Fekete vagy szürke munkagépek mellett egyre nagyobb igény van a színes, divatos modellekre. Sok felhasználó – közöttük egyre több nő – szeretne egyedi megjelenésű notebookot. Az általunk is tesztelt, Swarovski kristályos modellek mellett egyedi színvilágú MSI újdonságokra számíthatunk, melyek csak kis szériákban jelennek meg, ezzel is emelve exkluzivitásukat.

A hazai MSI notebook-felhasználók számára az előadás legfontosabb információja a garanciális ügyintézés jelentős gyorsítása. A hazai szervizpartner eddig a tajvani központból kapta a cserealkatrészeket, ami gyakran hosszú javítási időt eredményezett. Mostantól az alkatrészek sokkal közelebbről, Lengyelországból érkeznek.

Az elkövetkező hetekben frissül az MSI vezeték nélküli eszközeinek kínálata is. Az új termékek legfontosabb tulajdonsága, hogy a korábbi Broadcom chipkészletek helyett az Atheros nagyteljesítményű lapkáit használják majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés