Hirdetés

Tuti fejlövés a SteelSeries Call of Duty: Black Ops II témájú játékvezérlőivel

A gyártók – legyen szó alaplapról, VGA-ról, beviteli eszközről vagy esetleg akár egy notebookról – valamilyen módon szeretik meglovagolni a nagy sikerű játékokat. Legyen az egy matrica egy VGA hűtőjén, egy különleges burkolat egy egéren, vagy egyszerűen csak a játék egy teljes verziója a dobozban. Persze nem minden sikervárományos játékra ugranak rá a gyártók, hanem inkább azokra helyezik a hangsúlyt, amelyek korábbi kiadásai már letettek valamit az asztalra. A népszerű Call Of Duty is ebbe a kategóriába esik, legalábbis a SteelSeries szerint biztosan, hiszen a játék hamarosan (pontosabban november 13-én) megjelenő legújabb részének tiszteletére egy speciális kiadású egérrel és három témába vágó egérpaddal jelentkeztek.


[+]

A rágcsáló lényegében egy Steelseries Sensei házát kapta meg, ám a méreteket, a gombok elhelyezését és fogását leszámítva más egyezést nehéz találni, ugyanis a Senseinél valamivel olcsóbb megoldást takar a COD-os mintára feldíszített egér. Például egyszerűbb, de szintén minőségi lézerszenzort kapott, hiányzik a hasába épített LCD kijelző, és nincs 16,8 millió színű megvilágítás sem, csupán egyféle – narancssárga, aminek legfeljebb a fényereje változtatható, vagy igény szerint pulzálni is képes háromféle tempóban.


[+]

A jobb- és balkezesek számára egyaránt használható mutatóeszköz a jól ismert, puha, gumiszerű, izzadást csökkentő bevonatot kapta meg. Összesen nyolc gombbal gazdálkodhatunk, ebből hét igény szerint programozható (a nyolcadik az érzékenység váltására szolgál 90 és 5760 cpi közötti skálán, két előre megszabott lépésben), és természetesen ennek megfelelően különféle profilokat is létrehozhatunk a SteelSeries Engine szoftverben. Sőt, ugyanebben a programban különféle makrók felvételére is lehetőség nyílik, és akár a kizárólag billentyűzeten kivitelezhető gombkombinációkat is ráprogramozhatjuk az egér egy tetszőleges gombjára. Természetesen az újdonság vezetékes összeköttetést használ, harisnyázott kanóccal és USB csatlakozóval a végén.


[+]

Az egér mellé M-es (320 x 270 x 2 mm) méretű, jól tapadó talppal felvértezett SteelSeries QcK egérpadot is kínál a gyártó, háromféle grafikával, melyek az árulkodó Badge, Soldier és Orange Soldier Edition neveket kapták.


SteelSeries QcK Badge, Soldier és Orange Soldier Edition egérpadok [+]

A SteelSeries Call of Duty: Black Ops II egér ára 70 euró, az ugyanilyen témájú QcK egérpadokért pedig – mintától függetlenül – 15 eurót kér a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés