Hirdetés

PUBG külsőt kapott néhány SteelSeries periféria

A Gamescom keretein belül leplezték le a jól bevált modelljeik frissített dizájnját.

A SteelSeries az idei Gamescom rendezvényen stílusosan egy, a Playerunknown’s Battleground játékban, speciális fegyvereket tartalmazó piros-kék drop tetején prezentálta a legsikeresebbnek vélt gamer perifériáinak a játékhoz passzoló külsővel felvértezett változatait.

SteelSeries Gamescom 2018
SteelSeries Gamescom 2018 (forrás: SteelSeries Twitter) [+]

Az Arctis 5 történetében nem ez az első együttműködés egy játék fejlesztőjével, tavaly a Valve fennhatósága alá tartozó Dota2 szereplőket és logót ábrázoló grafika került a fejhallgatóra. A specifikáció ebben az esetben is maradt a régi, a DTS Headphone:X 2.0 térhangzásra is képes 40 milliméteres hangszórók, a 20 és 22 000 Hz közötti frekvenciatartomány és a 32 ohm ellenállás megegyezik az alapmodellel, az Arctis 5 PUBG Edition mindössze a játékban is elérhető csirkevacsis pólón szereplő mintázatot kapta meg extraként. Ennek köszönhetően a vételár megnőtt, 130 helyett 140 euróért vesztegetik a legfrissebb kiadást.

SteelSeries Arctis 5 PUBG Edition
SteelSeries Arctis 5 PUBG Edition [+]

Hírünk második szereplője az Apex M750 TKL PUBG Edition, melynek tulajdonságai szintén nem változtak, a gombok lövöldében használt funkcióját ábrázoló festés és a szóközbillentyűn helyet kapó Playerunknown’s Battleground logó alatt ugyanazokat a SteelSeries QX2 mechanikus kapcsolókat találjuk, amiket az eredeti verzióban is kapunk. Természetesen megmaradt a kétméteres, harisnyázott USB kábel is, ahogy a testre szabható RGB világításról sem kell lemondanunk. Némi felárral ennél a terméknél is számolnunk kell, a játékosok szívét megdobogtató külsőért 150 eurót kell a kasszánál hagyni.

SteelSeries Apex M750 PUBG Edition
SteelSeries Apex M750 PUBG Edition [+]

Az utolsó két termék a célzásban lesz a játékosok segítségére, a jó öreg QcK+ egérpad mellett a Rival 310 egér is megkapta a PUBG külsőt. A fent megkezdett sormintához illően esetükben sem változtattak semmit, a 450 x 400 milliméter alapterületű egérpadon ugyanazt a jobbkezes kialakítású 6 gombos rágcsálót húzogathatjuk, amiről természetesen a két zónában állítható színes világítás sem maradhatott le. Az egér és az alávaló rendre 80 és 25 euróért vihető haza.

SteelSeries QcK+ PUBG Edition és Rival 310 PUBG Edition SteelSeries QcK+ PUBG Edition és Rival 310 PUBG Edition
SteelSeries QcK+ PUBG Edition és Rival 310 PUBG Edition [+]

Az újdonságok szeptemberben, limitált példányszámban válnak elérhetővé, a mennyiségről nem kaptunk pontosabb adatokat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés