Hirdetés

Buknak-e a befektetők egy billentyűzetre?

Az Infinium Labs több mint két éve jelentette be AMD processzorra és NVIDIA grafikus vezérlőre alapozó játékkonzolját – a Phantom azonban nevéhez hűen azóta sem került piacra. A cég időközben lecserélte vezetőit, és különféle bejelentésekkel, valamint egy online játékszolgáltatás tervének kidolgozásával küzdött az ellen, hogy a feledés homálya boruljon rá.

Az előfizetéses Phantom Game Service-hez feltételesen a Sunt is sikerült megnyernie, maga a konzol azonban időközben menthetetlenül elavult, de legalábbis aprópénzért kellene adni ahhoz, hogy megálljon azon a piacon, melyen hamarosan az Xbox 360 és a PlayStation 3 összecsapásának leszünk tanúi. Az Infinium Labs kasszája azonban szemmel láthatóan végképp kiürült, így kétséges, hogy gyártásba kerül-e valaha is a Phantom vagy a cég bármely produktuma.


A vállalat most az eredetileg a játékkonzolhoz kifejlesztett Phantom Lapboard beviteli eszközt ajánlja a PC-felhasználók figyelmébe. A kinyitható szerkezet ölbe véve is használható, e célból alul egy egérpadot alakítottak ki. A felső rész kissé zanzásított billentyűzete teljesen körbeforgatható, ennek köszönhetően jobb- és balkezesek számára is megfelelő megoldás lehet. A számítógéppel rádiófrekvenciás kapcsolaton kommunikáló eszköz hatósugara legfeljebb 10 méter.

Az Infinium Labs a terméket 2006 második negyedévében Észak-Amerika mellett Európában és Ázsiában is piacra dobná, feltéve persze, ha sikerülne összekalapozni potenciális befektetőitől az előirányzott kétmillió dollárt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés