Hirdetés

BenQ PD2700Q monitor a tervezők igényeire szabva

A játékosok nem fogják annyira értékelni a tudását, mint azok, akik munkára keresnek kijelzőt.

A BenQ az utóbbi időben egyre jobban ostromolja a félprofesszionális, professzionális felhasználókat a különféle P szériába tartozó monitorokkal. Pontosan ezt a kört köztük elsősorban a dizájnereket, CAD/CAM tervezőket célozzák meg a most bejelentett, 1,07 milliárd szín megjelenítésére alkalmas, 100% sRGB lefedettséget és Rec.709 szabvány támogató PD2700Q-val is.


[+]

A 27 hüvelyk képátlójú, 2560x1440 képpontos, tehát WQHD felbontású kijelző IPS panelt kap (valószínűleg AHVA lesz egészen pontosan), mely hozza az átlagos 1000:1 kontrasztarány, 350 cd/m² fénysűrűség értékeket, valamint a 178/178 fokos betekintési szögeket. A frissítés legfeljebb 60 Hz, a válaszidő pedig 12 ezredmásodperc, így jól láthatóan nem a játékos réteg kielégítése volt a cél. A háttérvilágításról PWM mentes LED-ek gondoskodnak. Állványa teljes körű állítási lehetőségeket kínál, beleértve a pivot módot és a VESA falikonzolokkal való kompatibilitást is.


[+]

Nem hiányzik az összeállításból a 2x1 wattos hangszóró, a HDMI, a DisplayPort valamint a mini DisplayPort bemenetek, továbbá egy 3,5 mm-es jack aljzat is került rá. Az USB aljzatok is a felszereltség részét képezik, ugyanakkor be kell érni a 2.0-s szabvánnyal. Többféle üzemmóddal is kedveskednek a BenQ mérnökei, mint például az alacsony kékfény-kibocsátás, az sRGB, a CAD/CAM és a sötét szoba módokkal, illetve a Display Piloton keresztül szoftveres segítséget adnak a kijelzőparticionáláshoz (több ablak elrendezése egymás mellett, felett-alatt) is.


[+]

Sajnos a megjelenéssel kapcsolatos információ ködbe vész, és az árról sincs egyelőre semmi információ, a külföldi webshopok sem listázzák.

  • Kapcsolódó cégek:
  • BenQ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés