Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Narxis #3816 üzenetére

    Hát nekem azért a betiltás erősnek tűnik, inkább úgy fogalmaznék, hogy meg kellene ismertetni a usereket azzal, hogy az a teszt mire szolgál, milyen körülmények közt végzik stb vagy ha úgy tetszik lefordítani magyarra az oldal tartalmát, mert a magyar userek tekintélyes százaléka nem beszél angolul, így aztán csak az a lista, amit "megért".
    Szvsz pont nem a szakmára van káros hatással, hanem a fent említett csoportra (átlagos felhasználókra gondolok), mert jobb híján, azon lista alapján döntenek, azaz, ami a lista elejében található az király, ami a végén az meg úgy rossz, ahogy van.
    Na ez meg ugyebár nem igaz. Egy átlag user nem tudja, hogy mi is az a proaktív védelem/teszt, mi egy tűzfal feladata és az is az újdonság erejével hat a számára, hogy pl a Comodo tűzfala semmivel sem "erősebb", mint a W7 beépített fala, stb, stb.

    Szóval Én inkább azt mondanám, hogy az átlag userekre nézve "káros" és ezt mi sem bizonyít jobban, mint a Matousec felmérése: [link] :(((
    (És félreértés ne essék, nem az a probléma/problémám, hogy a Comodo népszerűsége nő, hanem a többi)

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák