Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz borix #3670 üzenetére

    Ez igaz, de ennek semmi köze nincs a Matousec teszthez, Kaspersky termékeket használok illetve Panda 2010 IS-t. Nyilván ez jól tükrözi, hogy mennyire érdekel a Matousec teszt ilyen szempontból, hisz a Kaspersky valahol az elején, míg a Panda valahol a végén található a listában. Mi bennük a közös? Hát az, hogy mindegyikben van WIFI védelem, és AntiBanking motor... (Mellesleg van 5 gépes ESS liszenszem, amit közösen vettünk helybeli arcokkal, csak én jelenleg nem használom, de nem a teszteredmény miatt)

    Én szívesen használtam volna a GDATA-t is, mivel az egyik legjobb felismeréssel rendelkező kergető (évek óta), de van benne egy olyan ficsör, ami miatt nem kell, de még véletlenül sem a Matousec teszt eredménye miatt...

    Nem mellesleg meg a legerősebb védelmet a Returnil látja el nálam, mivel általa a teljes OS klónja fut, ha érdekel mi is ez, akkor a LOGOUT Blogom-ban találsz róla cikket.

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák