Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz janos666 #82004 üzenetére

    És most ezekkel a magad által is értelmetlennek titulált videókkal mit - és kinek - akartál bizonyítani? Ha bármilyen károsodás is érte a paneleket/lencséket, azt nyilván nem egy fis-fos Youtube-videóból fogja tudni senki megítélni. Önigazolás rulez!

    Ha meggörbülsz se fogod tudni ezekkel a home made filmekkel azt igazolni, hogy semmilyen reakcióba nem lép az oldószer az adott felülettel, adott esetben nem azonnal, csak elindítva ezzel egy folyamatot. Azt hittem, hogy ennyire nem kell mélyre menni ehhez. Nem egy műanyag felületet láttam már megmattulni tisztítószer okán, erre liszi70 kolléga is utalt, nem véletlen az ezzel kapcsolatos figyelmeztetés a drágább termékek használati utasításában, optikuséknál, stb.

    Ezen túlmenően továbbra sem látom igazolását annak, hogy milyen - általában hétköznapokban előforduló - szennyeződést nem tudsz eltávolítani egy mondjuk ioncserélt vízzel enyhén megnedvesített mikroszálas kendővel anélkül, hogy bármilyen kárt tennél a panelban, akár csak mikrokarc szintjén is.

    Az, hogy te egy délután alatt bőszen lemostad kitudjamivel az összes eszközöd, lelked rajta. Felelősen én nem buzdítanék erre senkit nyilvános fórumon.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák