Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz spiky03 #8037 üzenetére

    Szia.

    Saját véleményem az, hogy: Nem fogod megbánni, ha megveszed.

    Nekem 42G30 van kb 1 hónapja. Nagyon jó. Előtte PV80 volt. Össze nem lehet hasonlítani a kettőt, pedig anno a PV80-at sem szídták és kiemelték a nagyon jó feketéit és a natív kontrasztját. Na az új állva hagyja. Olyan mély feketéi vannak, hogy fantasztikus. Csodás a képe minden forrással, kivéve a UPC analógot. De azt tudjuk, hogy ma az a legrosszabb kábeles forrás.
    A 0,002-es candela már tök sötét szobában is hihetetlen mélységű képeket eredményez és emellett a fehér megjelenítése is kifogéstalan. Az első néhány órai használathoz képest most már jóval érettebb a képe is. Gondolom érted mire gondolok. Ennek a tv-nek a múszaki tartalma nagyon magas színvonalú és csak azért ilyen "olcsó" mert már a M.M. is csak az új szériát árulja. A nemzeközi sajtóban is mind kiváló minősítést adtott rá. Best buy vétel. Ilyen lehetőségek adódhatnak később is, de eddig sosem a csúcs (2D) modellekre vonatkoztak.
    Lehet jobb a 2012-es modell, de akkor a csúcsközelit kell keresned, ha ilyen képminőséget szeretnél, de az biztos nem 1 év múlva fog olcsósodni, hanem legalább 2 évet kell várnod, hogy ilyen áron hozzájuthass. Amennyiben a pénz nem számít, akkor viszont az új lehet a jobb választás.

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák