Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz Dorian #42014 üzenetére

    "A készülékeknek ráadásul az elavulástól sem kell félniük. A Samsung az egyetlen gyártó ma a világon, amelynek 7-es és 8-as sorozatú Smart TV-i folyamatosan fejleszthetők anélkül, hogy új készüléket vásárolnánk - ugyanis egy kis doboz, a hátoldali csatlakozóba illeszthető, Smart Evolution Kit névre hallgató kiegészítő segítségével a televízió mind hardveresen, mind szoftveresen évről évre frissíthető. Ez azt jelenti, hogy egy új tévé megvásárlása nélkül válnak elérhetővé az éppen aktuális csúcsmodell tulajdonságai."

    Nagyon kíváncsi leszek, hogy az évről évre frissülő "Smart Evolution Kit"-et, majd mennyiért fogják vesztegetni? Élek a gyanúperrel, nem lesz sokkal olcsóbb, mint egy új tévé. Mert ugye azt nem gondoljuk komolyan, hogy érdekükben áll majd fillérekért dobálni az user-ek után a fejlesztéseket! Ne legyünk naívak, mindig az marad a gyártók végcélja, hogy ÚJ tévét adjanak el, nem pedig kis cserélhető kiegészítőket, kevesebb haszonkulccsal.
    Szerintem ez egy buborék, ami ki fog pukkadni. Viszont most eladnak ezzel az ötlettel egy csomó tévét (jó drágán) olyanoknak, akik elhiszik, hogy van ingyen leves, és a cég majd óccsón építgeti bele az évek óta falon függő készülékükbe a legújabb fejlesztéseket. Nagy összegű fogadást kötnék rá, hogy nem fogja, vagy legjobb esetben is nagyon drágán fogja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák