Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz Gicz #41988 üzenetére

    Én nem nagyon tudok olyan helyekről, ahol kábeleket demóznának. Szerencsés esetben egy adott multi tart többféle kábelt is, de kibontani nemigen fogják neked, egymás után bekötögetni meg pláne. A KáCsa-féle megoldás egyébként azért is jobb, mert a saját rendszeredben, a saját környezetedben tudsz meggyőződni arról, hogy látsz-e különbséget két (vagy több) kábel között. Neked kell látni/érezni/tudni, hogy van-e különbség, nem más fogja nézni a TV-det sem.

    "pl a TV-k felvevő funkciója nem alkalmas erre? ugyanazon TV-re ráküldeni ugyanazt a jelet, ugyanazzal a forrással és rögzíteni hdd re, aztán a kapott felvételekből ugyanazt a képkockát összehasonlítani, akár szemmel, akár valami programmal, és ha ott látni különbséget akkor az meggyőző de ha nem akkor vita lezárva. örökre ."

    Nem, mivel a TV-k felvevő funkciója a saját, digitális tunerjükkel működik csak (DVB-C, DVB-S vagy DVB-T), külső forrásból (tehát HDMI-ről) nem tudsz velük felvételt készíteni (nem véletlenül). Ráadásul a TV-vel a HDD-re felvett anyagot csakis a felvételt készítő TV-vel tudod megjeleníteni (még másik, ugyanolyan típusú készülékkel sem), PC-re dugva az adott HDD nem is olvasható (szintén nem véletlenül).

    Az 50ST60 ára karácsonyra szerintem garantáltan 250 eFt környékén lesz, lehet, hogy alatta.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák