Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz ncc1701 #24995 üzenetére

    Unokahugom idén érettségizett. A kisebbik. Tavaly volt nyáron Balatonnál egy szállodában gyakorlaton, 3 hetet egyben. Azt mondták, hagyja ott a sulit, adnak neki 400E HUF nettót, nem szezonra, szerződéssel, hanem állandóra, azaz télen is, amikor örülnek, ha van egyáltalán vendég. Mondta kiccsaj, hogy még tanul, meg fősuli és/vagy mesterképző (cukrász lesz a drága). Gyakorlat végén elment a pasijához Győrbe. Ott lakott a nyár hátralévő részében. De a krapek melózott, a csaj meg elment melózni egy vegán étterembe (mert egyébként vegán). Ott is akarták marasztalni, mert megfelelt. Itt zsetont nem emlegetett.
    De azt látni, hogy egy kb. 0 tapasztalattal rendelkező is meg tud keresni ennyit, ha jó (jobb) helyen kezd. Innen csak felfelé...
    Én messze vagyok pénzben ettől (mínuszba), pedig lehet, szeretném csinálni, csak sok a hülye üffél. Azt meg nem bírom mindennap. Az is igaz, hogy néha, amennyit dolgozom, csoda, hogy adnak pénzet. :) Néha - általában ez van - meg elhagyom a tökeimet, annyi a meló IS: És sört sem adnak, pedig bírnám.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák