Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    Ne, engem meg faterom valamikor 85ben ijesztegetett olyasmikkel, hogy VHK, Kontroll csoport, Creedence Clearwater, URH, ésatöbbi. Igazából nem tudom mennyire hallgatta, vagy volt bulihuligán meg mit tudott ott vidéken. VHK tőlem nagyon távol áll, akkoriban a Dolly Roll is erős volt meg alapban egy fasza diszkó korszakban nőttem fel. Bár már a vége felé.

    Na, ma beestem életem első Ági és a fiúk /Kontroll csoport / Satöbbi bulijába úgy, hogy kb. két számot és nagyságrendi munkásságot ismerek az egészből. És egyszerűen zseniális volt. Altergenyót eddig a tesóm hallgatott, de lehet öregszem.

    Meg ezek tudnak zenélni. Van megjelenés, hangszerelés, teljesen jó hangosítás volt, az elektromos gitárt meg sokszor olyanra színezték, mint ami a Shadows/Neoton Família/ klasszikus nem gépzenés italo diszkókból kiesett annó. És csak pislogtam, ahogy takkra ütemre megy minden. Azért Aurórás Faterkilleres buliknál nem ehhez szoktam, de azokat nem is ezért szeretjük :-D

    Satöbbi egy teljesen jó báli zenekar. Ezekről is csak annyit tudtam, hogy léteznek :-D Nyomtak fél rockot, klasszikus rákenrollt, tele voltak jazzes történetekkel (fújták hozzá a rezet is) és ahány szám, annyiféle.

    Most meglesem a naptárat, ha létezik Creedence tribüte zenekar, akkor istenbiz arra is benézek (biztos van, idehaza minden is van), de lehet még idejében megpróbálok behúzni valami Balaton, URH, Európa kiadó, Bizottság bulit, mert miért ne. Ha még léteznek, de most ezeknek reneszánsza van, létezniük kell.

    Apróbetűssel megírom, hogy ma délután CPG koncert és nem bírom megoldani. Nem lehet mindig mindent.

    Északi kollégák kedvéért valami punk-szerű nóta szintén a mai bandától:

    [link]

Új hozzászólás Aktív témák