Hirdetés

Az X570 Aorus alaplaphoz tervezett hűtőblokkot az EKWB

A szlovénok a már jól ismert EK-Quantum modellből készítettek olyan verziót, mely kompatibilis a Gigabyte X570 Elite alaplapjával.

Ismét egy újabb alaplappal bővült az EK Water Blocks azon listája, amelyre azokat a modelleket gyűjtik, amikhez már készítettek egyedi hűtőblokkokat. A most bejelentett EK-Quantum Momentum Aorus X570 Elite D-RGB a Gigabyte X570 Aorus Elite lapra szerelhető fel, kialakítása megegyezik például az ASUS és MSI modellekhez készült verzióval.

[+]

Az újdonság nikkellel bevont réz alapja közvetlenül érintkezik a fent említett alaplap MOSFET egységével és a Socket AM4 foglalatba helyezett processzorral. A felső rész a korábbi modellekhez hasonlóan ezúttal is akrilból készült, ezzel rálátást biztosítva a csatornákban keringő hűtőfolyadékra. Utóbbi tevékenységet szerencsére éjjel is űzhetjük, hála a beépített, címezhető RGB LED-eknek, amelyeket a Gigabyte saját, RGB Fusion 2.0 szoftveréből tudunk vezérelni, miután bekötöttük az ehhez szükséges 3 tűs D-RGB csatlakozót.


[+]

Az EKWB EK-Quantum Momentum Aorus X570 Elite D-RGB már előrendelhető a gyártó webáruházából 144 euróért, a szállítás december 24-én kezdődik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés