Hirdetés

Címezhető RGB-s hűtőblokk a csúcskategóriás ROG Strix GeForce kártyákhoz

A szlovénok legutóbb a referencia GeForce RTX 2080 és 2080 Ti kártyákhoz készítettek egyedi blokkokat, most a ROG Strix modellek is megkapták a maguk verzióit.

Nem telt el egy hét sem azóta, hogy az EK Water Blocks bemutatta az NVIDIA GeForce RTX 2080 és 2080 Ti referenciakártyákhoz készített, címezhető RGB LED-ekkel telepakolt egyedi vízhűtéses blokkjait, de máris megérkeztek az ASUS által gyártott ROG Strix verziókhoz készült modellek.


[+]

Az EK-Quantum Vector Strix RTX 2080 és 2080 Ti D-RGB nevet viselő eszközök receptje ugyanaz, mint ami előző cikkünk alanyai esetében, vagyis adott egy nikkelből vagy fekete acetálból készült fedlap, amely alatt csatornákon keresztül folydogál a G1/4” méretű csőcsatlakozókat felvonultató terminálból érkező hűtőfolyadék, hogy a GPU, a VRM és a VRAM által termelt hőt a radiátorok felé vezesse. A nyomtatott áramköri lap teljes méretére kiterjedő, egy PCIe slot vastagságú eszköz mélyén RGB LED-eket szórtak szét a mérnökök, amelyek ráadásul egyenként címezhetők, így a megfelelő alaplapi szoftver használatával mindenki saját ízlésére tudja szabni a világítás színeit és effektjeit.


[+]

Az újdonságok ára nem függ attól, hogy a sima 2080-as vagy a Ti verziót választjuk-e, attól azonban igen, hogy a fekete vagy átlátszó fedlappal szerelt modellt dobjuk-e a kosárba, előbbi 153,68, utóbbi pedig 158,81 euróért rendelhető a gyártó webáruházából.


[+]

Természetesen a vállalat szokásaihoz híven ezúttal sem kell csüggednie azoknak a felhasználóknak, akik már bevásároltak a mezei RGB LED-ekkel ellátott modellből, ugyanis 30,66 euróért megvásárolhatjuk a fekete vagy fehér színben elérhető, a blokk végére és termináljára felszerelhető D-RGB modulokat tartalmazó upgrade kitet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés