Hirdetés

Címezhető RGB-vel telepakolt eszközök érkeztek az EKWB-től

Az újdonságok között referenciakártyákra pakolható hűtőblokkokat, upgrade kitet és elosztókábelt is találunk.

Újabb, vízhűtéshez szükséges eszközöket mutatott be az EKWB csapata, amelyek közös tulajdonsága, hogy közük van a címezhető RGB LED-ekhez. Itt van például az EK-Quantum Vector RTX RE D-RGB, amely egy NVIDIA GeForce RTX 2080 és 2080 Ti referenciakártyákhoz készült hűtőblokk, ami a NYÁK teljes felületét lefedi és az egyszerű fekete mellett plexi fedlappal is választható modell esetében rálátást biztosít a csatornákban keringő hűtőfolyadékra.


[+]

Persze ahogy a modellnévből sejthető, a folyadék megkapta a mai komponensekhez méltó színes világítást, amelynek színét az eszköz alaplapra való csatlakoztatása után szoftveresen állítgathatjuk. A fekete fedlapos verzió esetében be kell érnünk a kártya végén elhelyezett díszítőelem fényeivel, ami kevésbé látványos, mintha a blokk teljes felülete ragyogna, de arra pont elég, hogy ne kelljen szégyenkeznünk az RGB-mániás haverok előtt. Az blokkok már rendelhetők a gyártó webáruházából, a fekete változat 148,55, míg átlátszó társa 153,68 eurót kóstál.


[+]

A szlovén vállalat azokra is gondolt, akik már megvásárolták az EK-Quantum Vector RTX RE sima RGB-s verzióját, ugyanis 20,4 euróért elérhetővé tettek egy fekete és fehér színben is létező upgrade kitet, így az RGB LED-eket magában rejtő díszítőelemeket könnyedén lecserélhetjük olyanokra, amik címezhető fényforrásokkal operálnak.

A gyártótól érkező bejelentések közé tartozik még egy hatportos elosztó, amely lehetővé teszi akár 6 D-RGB eszköz csatlakoztatását egyetlen 3 tűs alaplapi konnektorra, ezzel lehetővé teszi az összes világítós komponensünk szoftveres vezérlését például az Asus Aura Sync, a Gigabyte RGB Fusion, az MSI Mystic Light vagy az ASRock Polychrome Sync rendszereken belül, mindezt 9,13 euróért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés