Hirdetés

Már a következő generációt pedzegeti a Steam Deck könyvecske

A Valve mindig is utalt rá, hogy több generáció készülhet a rendszerből, és ez mostanra egyre nyilvánvalóbb.

A Valve nagyjából egy éve leplezte le a Steam Decket, és mára elmondható, hogy bejöttek a vállalat számításai, hiszen igen nagy az érdeklődés a rendszer iránt. A legfőbb kérdés manapság az, hogy lesz-e második generációs verzió, amire a cég időnként utalt, de nagyon egyértelmű választ sosem adtak.

Nemrég azonban elérhetővé vált a Steam Deck könyvecske, ami tulajdonképpen egy rövidke bemutatója annak, hogy a Valve mit is képvisel a piacon, és a fejlesztéseikkel mit szeretnének elérni. Az olvasmány végén pedig megjegyzik a Steam Deck új verzióinak a piacra dobását, ami lényegében egyértelmű megerősítése annak, hogy érkezik majd második generációs változat, illetve talán harmadik, negyedik is. Valószínűleg minden attól függ, hogy a piac mennyire marad vevő a koncepcióra.

Arról nincs szó, hogy vállalat mikorra tervezi az első nagyobb frissítést, de valószínű, hogy az alapul szolgáló platform cseréje lehet a vízválasztó, hiszen egy újabb rendszerchippel nagyobb teljesítményt és jobb energiahatákonyságot tudnak kínálni, ami már megéri az áttervezést.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Valve

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés