Hirdetés

Type-C-s üzleti monitor az EIZO portfóliójából

A New Standard termékcsalád jövő hónaptól egy 1440p-s, PbP-képes példánnyal fog gyarapodni.

A minőségi, de nem éppen olcsó monitorairól ismert EIZO útjára indította legfrissebb, irodai vagy általános felhasználásra szánt kijelzőjét, ami a FlexScan EV2781 nevet kapta. A 8 bites készülék 27 hüvelykes IPS panelje ugyan csak 60 Hz-es, viszont 2560x1440 pixelt képes elénk varázsolni natívan, amihez a kategóriában megszokott 1000:1 statikus kontrasztarány, 350 cd/m²-es fénysűrűség (amelynek minimumértéke 1 cd/m²) és 5 ezredmásodperces GtG válaszidő párosul.


[+]

Az I/O szekción egy DisplayPort alt módos, 70 wattnyi kakaó továbbítására felkészített USB 3.1 Gen1 Type-C upstream aljzat, egy videojelet közvetítő USB Type-C bemenet, egy DisplayPort, egy HDMI interfész, egy négyportos USB 3.0 hub és egy 3,5 mm-es jack állomásozik, miközben a minden létező irányban állítható (és meglehetősen jól festő) talpat 100 x 100 mm-es VESA furatok, illetve 1 wattos sztereó hangszórók egészítik ki. A tipikusan 18 wattot fogyasztó, 61 százalékban újrahasznosított műanyagokból gyártott képernyő nem túl nagy képátlójának ellenére támogatja a PbP funkciót, és a csomagolása szintén a környezetvédelem jegyében született.


[+]

Érdekesség még a Screen InStyle szoftver részét képező Mouse Point Utility, amivel – egyebek mellett – pillanatok alatt megtalálhatjuk az egérmutatót, a szemünk idő előtti elfáradását pedig a kékfény kibocsájtását 80 százalékkal mérséklő papír mód, továbbá az ambiens fényszenzor által automatikusan szabályozott fényerő igyekszik megakadályozni.


[+]

A korábban bevált gyakorlat szerint az egyelőre kérdéses árú, júliusban debütáló, ultravékony kávás perifériát fekete és fehér, illetőleg talpas vagy e nélküli verziókban vehetjük majd meg, de nem mellékes részlet az sem, hogy az 5 éves jótállásban benne foglaltatik a 6 hónapos, szubpixelek szintjén élő garancia is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EIZO

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés