Hirdetés

Ipari területre való érintőpaneles monitorral állt elő az EIZO

A kézzel és stylusszal egyaránt babrálható, 31 cm-es megoldás 0-tól 50 °C-ig terjedő környezeti hőmérsékletben üzemeltethető biztonsággal.

Az EIZO egy indusztriális miliőbe szánt, igencsak strapabíró érintőkijelzővel adott magáról életjelet, és a szóban forgó, teljesen zárt burkolattal megáldott újdonságot DuraVision FDX1204T-nek hívják.


[+]

Az analóg rezisztív elven működő, 12,1 hüvelykes TN panel 1024x768 pixeles felbontással rendelkezik, és 60 Hz-es képfrissítési rátájához 390 cd/m²-es maximális fénysűrűség, 700:1 statikus kontrasztarány, 160/140 fokos horizontális/vertikális betekintési szög, illetve 35 ezredmásodperces válaszidő társul.


[+]

Az USB 2.0-s, valamint RS-232C kommunikációs protokollokat ismerő készülék 16,77 millió szín megjelenítésére képes, és a legfeljebb 13, de tipikusan csak 4 wattot fogyasztó, 2H keménységű képernyőt tükröződésmentes réteggel vonták be. Nem elhanyagolható részlet, hogy a konstrukció eleje porral/vízzel szemben IP65-ös védettséget élvez, és a fronton megülő gombok segítségével 180 fokban el is forgathatjuk a képet, ami jól jöhet, ha a megszokottól eltérő módon/tájolással kívánjuk rögzíteni a perifériát.


[+]

A fedélzeti csatlakozók tárházát egy DisplayPort, egy HDMI bemenet, meg egy 15 tűs D-Sub aljzat (na meg egy soros port) alkotja, míg a dönthető és forgatható talpazat korlátait 100 x 100 és 75 x 75 mm-es VESA furatokkal oldhatjuk fel. A feketében és szürkében választható, Windows 10, illetőleg Windows 11 operációs rendszerekkel kompatibilis kijelzőt – a cég bevett szokásához híven – kérhetjük állvánnyal vagy anélkül, esetleg panel mountos formában is megvásárolhatjuk.


[+]

A 2 éves garanciával megtámogatott, 24/7-es használatra tervezett termék szállítása várhatóan augusztusban veszi kezdetét, azonban a leendő árképzést egyelőre nem boncolgatták.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EIZO

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés