Hirdetés

16:10 képarányú, Type-C-s EIZO monitort az irodába!

A WUXGA felbontáshoz kétféle szín, sokrétű állvány, jóadag csatlakozó, hangszórók és használati értéket növelő szoftver tartozik.

A minőségi megjelenítőiről ismert EIZO bemutatta legfrissebb, irodai/üzleti felhasználásra szánt monitorját, a FlexScan EV2485-öt, ami a Full HD-s EV2480-as testvérmodelljének tekinthető. A 24,1 hüvelykes, 1920x1200 pixeles felbontású IPS panellel szerelt periféria 350 cd/m² maximális fénysűrűséggel, 1000:1 statikus kontrasztaránnyal és 5 ezredmásodperces GtG válaszidővel rendelkezik, de a képfrissítési rátája csak 60 Hz. A 94 ppi képpontsűrűségű képernyőn 16,7 millió szín képviseltetheti magát, s ezúttal ezt nem dithering segítségével érik el, hanem a 8 bit natív.

[+]

Az újdonság I/O részlegén egy DisplayPort és egy HDMI bemenet, egy 3,5 mm-es audio jack, illetve egy négyportos USB 3.1 Gen1 Type-A hub található, viszont a fő szexepilt inkább a meglévő USB Type-C konnektor adja, amit nem csupán DisplayPort alt módban vethetünk be, de adatokat vagy 70 wattnyi energiát is közvetíthetünk a közreműködésével (plusz nem lesz annyi kábel körülöttünk), így ideális alternatíva, ha mondjuk laptoppal dolgozunk.

[+]

A csomagot kétirányú pivotot tudó, minden irányban állítható talp és 1 wattos, beépített hangszórók igyekeznek vonzóbbá tenni, s noha az előbbi kiváltására ott figyel a 100 x 100 mm-es VESA rögzítőpont, az utóbbi határozottan jól jöhet vészmegoldásként az irodai miliőben, ha a szűkös asztalon nem igazán van hely külső megoldásnak, vagy nem éri meg erre külön pénzt fordítani.

[+]

A szoftveres hátországot Windows alatt a Screen InStyle jelenti, amivel számos hasznos funkciót elérhetünk, megnövelve ezzel a személyi komfortunkat és hatékonyabbá téve a munkamenetet, legyen szó akár egy-, akár többmonitoros konfigurációról.

Az újoncra nem kevesebb, mint 5 éves garanciát vállalnak, és a vásárlástól számított 6 hónapon belül akár egyetlen teljesen megvilágított szubpixel is elég a jótállás érvényesítéséhez. A 630 eurót kóstáló, fekete vagy fehér kávával és talppal (netán anélkül) érkező termék szállítása szeptember folyamán veszi kezdetét, és októbertől lesz elérhető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EIZO

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés