Hirdetés

100 Hz-es MSI monitorok jönnek az irodába

A tajvani vállalat 62,23 cm-es képátlóval megáldott, egyelőre kérdéses árazású termése régi gépekhez is natívan kapcsolható.

Az MSI két üzleti felhasználásra szánt, 24,5 hüvelykes monitorral bővítette kínálatát, amelyek végre a játékos világtól elszakadva is 100 Hz-es képfrissítési rátát biztosítanak, és talpaik állíthatóságán kívül megegyeznek egymással.

A PRO MP251, illetve PRO MP251P névre keresztelt jószágok Full HD-s IPS paneljének fénysűrűsége 300 cd/m²-ben tetőzik, és a kategóriában megszokottnál jobb, 1300:1 statikus kontrasztarányukhoz Adaptive-Sync, valamint 4/1 ezredmásodperces GtG/MPRT válaszidő társul. A 16,7 millió szín FRC segítségével jelenik meg előttünk, azonban az sRGB színtérlefedettség 101 százalékos.


[+]

A készülékek hátán egy HDMI 1.4b (ezen keresztül megy a 100 Hz), plusz egy 15 tűs D-Sub bemenet állomásozik a két darab 3,5 mm-es jacken felül, és a 2 wattos sztereó hangszóróknak köszönhetően megspórolhatunk némi helyet az íróasztalunkon. A nevében "P" utótagot viselő modell tablet/okostelefon számára bemélyedéssel ellátott állványa mindenhogy az üléspozíciónkhoz igazítható (a kétirányú pivotot is beleértve), míg a másik verzió talpazata csupán dönthető, de bármelyikre szavazunk, a 100 x 100 mm-es VESA rögzítőpont nyújtotta szabadság a terítéken lesz.

Talán nem elhanyagolható részlet, hogy a külső adapterrel táplált páros OSD menüjéből elérhető az Eye-Q Check funkció, ami három teszttel adja tudomásunkra, hogy megfelelő-e a testtartásunk, továbbá azt, hogy eljött-e az idő szemeink pihentetésére vagy sem.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés