Hirdetés

Új méretvariációkkal bővült a Sharkoon RGB-s egérpadkínálata

A Sharkoon 1337 RGB az alapverzió mellett már XL és XXL verziókban is elérhető.

A Sharkoont bizonyára nem kell bemutatni a kedvező árú gamer perifériák világában jártas felhasználóknak. A gyártó előszeretettel szórja tele termékeit színesen világító LED-ekkel, nincs ez másként az egérpadokkal sem. A Sharkoon 1337 RGB eddig csupán egy méretben volt megvásárolható, most azonban további két méret közül válogathat az, aki nem elégszik meg a halandóknak szánt, világítást nélkülöző alátétekkel.

Sharkoon 1337 RGB XL
Sharkoon 1337 RGB XL [+]

A 450 x 380 milliméteres alapterületű Sharkoon 1337 RGB XL és a billentyűzet alá is benyúló, 905 x 425 milliméteres XXL ugyanazt a csúszásgátló anyaggal bevont alsó részt és a gyártó elmondása szerint tökéletes siklást elősegítő felületet kapta, mint az alapmodell. Megmaradt a 9 mm-es magas műanyag elem is az egérpad tetején, amely a széleken végig futó RGB LED szalag vezérlésére szolgáló gombon kívül két műanyag pöcöknek is helyt ad, amik közé egerünk vezetéke fűzhető be. Ezzel meggátolhatjuk a kábel rakoncátlankodását, így biztosan nem lesz útban intenzív lövöldözések közepette.

Sharkoon 1337 RGB XXL
Sharkoon 1337 RGB XXL [+]

Mindkét újdonság felkerült már a webáruházak virtuális polcaira, a kisebbikért 28, míg a nagyobbikért 35 eurót kell a kasszáknál hagynunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés