Hirdetés

Cooler Master kiegészítők hada – a MasterAccessory família

Vízlepergető egérpadokkal, csuklótámaszokkal és billentyűzetet karbantartó készlettel bővíti termékkínálatát a tajvani gyártó.

Az új, MP510-es egérpadok és WR530-as csuklótámaszok többféle méretben érkeznek, a kicsitől egészen az extra nagyig (S, M, L, XL), és mindegyik büszkén viseli a lila, nyolcszögletű Cooler Master logót – megcélzott közönségük a játékosok.


[+]

Az MP510-esek felülete Cordura textilalapanyagból készül, mely ellenáll a kopásnak és vízálló tulajdonságokkal is rendelkezik. Peremük varrott, az aljuk pedig természetesen gumírozott, szóval nem kell attól tartani, hogy csúszkálni fognak az asztalon. A legkisebb 250 x 210 x 3, a középső 320 x 270 x 3, a nagy 450 x 350 x 3, az extra nagy pedig 900 x 400 x 3 mm-es méreteket tudhat magáénak. A kötelező fényeffekt sem maradhatott el: a céglogó pislákol a sötétben – bár most nem LED-ekről van szó.


[+]

A WR530-as csuklótámaszokat kifejezetten a Cooler Master MasterKeys családba tartozó billentyűzetekhez tervezték, de elég univerzálisak ahhoz, hogy a legtöbb klaviatúrával gond nélkül használhassuk őket. A puha párnázáson feszülő szövetborítás vízlepergető réteget kapott, és az alsó, asztallappal érintkező rész – az egéralátétek mintájára – gumis kivitelű. A cuccok 359 x 95 x 18, 439 x 95 x 18 és 550 x 95 x 18 mm-es méretekkel hagyják maguk mögött a gyártósort, s a logó magától értetődően rajtuk is dereng, ha leoltódik a villany.


[+]

Hírünk utolsó tárgya a Cooler Master MasterAccessory – Mechanical Keyboard Maintenance Kit, amely nevéből adódóan a tasztatúránkat hivatott katonás rendben tartani. A csomagban találhatunk O-gyűrűket, gombkiszedő csipeszt, és olyan tisztogató szerszámokat, mint a kefe, valamint a mikroszálas törlőkendő – minden adott tehát, hogy elbánjunk a porral és zsíros szennyeződésekkel.

Az egérpadok 7, 15, 20 és 35 dollárba, a csuklópárnák 7, 10 és 15 dollárba, a karbantartó készlet pedig 10 dollárba kerül. Európában ugyanezek a "címletek", csak a valuta nem dollár, hanem euró: sajnos az öreg kontinensen megint kicsivel magasabb az ár, mint az Újvilágban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés