Hirdetés

Retro-futurisztikus miditorony a Sharkoontól

A VG6-W egy nem túl drága, cserébe nem is túlbonyolított kuckó, amelyből az egyszínű világítással szerelt modellek mellett RGB-s variáns is elérhető.

A Sharkoon kínálatában feltűnt az általuk retro-futurisztikus külsővel rendelkező, VG6-W elnevezésű, legfeljebb ATX formátumú alaplapokat fogadó miditorony, amelyben a maximum három darab 3,5 és 4 darab 2,5 hüvelykes adattároló mellett egy 5,25 hüvelykes optikai meghajtónak is jutott hely. A 461 x 200 x 430 milliméteres, feketére festett acélból készült gépház üresen 3,7 kg tömeggel rendelkezik, a sötét egyhangúságot pedig az átlátszó akrilból készült oldal- és előlap igyekeznek megtörni. Utóbbi mögé kettő darab 120 mm átmérőjű ventilátor került, míg a hátoldalra ugyanebből a méretből egy darabot szereltek a 6 darab bővítőhely fölé.


[+]

A tápegység helye a szokásos módon a gépház alsó szekciójában van, duplakamrás kivitelről azonban sajnos nem beszélhetünk, mert ez a rész nem kapott takarólemezt. Grafikus kártyából legfeljebb 375 milliméter hosszú darabokat installálhatunk az alaplapra, míg a processzorhűtő magasságát 165 milliméterben maximalizálták. Az előlap tetején két-két darab USB 2.0, USB 3.0 és audio jack csatlakozót találunk. A VG6-W-ből a kék, piros és zöld világítással megspékelt ventilátorokkal szerelt verziók mellett elérhető egy RGB-s modell is, ebben az esetben egy négyportos RGB kontrollert is találunk az alaplaptálca hátoldalán.

Az újdonságok már elérhetőek a német Amazonon, az egyszínű variánsokért 45, míg az RGB-s modellért 55 dollárt kell kifizetnünk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés