Hirdetés

A Cooler Master is piacra dobta LED-ekkel szegélyezett egérpadját

Az MP750 egy kifejezetten játékosoknak szánt, az említett réteg legnagyobb problémájának megoldására tervezett egérpad.

Múlt héten a Sharkoon állt elő már meglévő RGB-s egérpadjának több méretben való elérhetőségének hírével, most pedig a Cooler Master jelentette be új termékét ugyanebben a kategóriában, amelyről szintén nem hiányozhat a színesen világító szegély.


[+]

Az MP750 asztal felőli oldala gumírozott felületű, ezzel megakadályozva a véletlenszerű csúszkálást, a szövetből készült felső rész pedig víztaszító bevonatot kapott, így a hosszabb, játékkal töltött etapok alatt szürcsölgetett kávé vagy energiaital – ritkábban előforduló esetekben víz vagy tea – esetleges kilöttyenése nem tesz maradandó kárt az egérpadban, egyszerűen letörölhetjük a ráömlött folyadékot. A vízállóságon felül a gyártó nagy hangsúlyt fektetett az egér zavartalan és precíz manőverezhetőségére, valamint büszkén hirdetik, hogy a szegélyeken található varrás tartós lesz, és nem fogja irritálni a bőrt hosszabb nyüstölés alatt sem.


[+]

Az egérpadot a felső élen található dobozkán elhelyezett microUSB csatlakozón keresztül – a mellékelt 1,2 méter hosszú kábel segítségével – köthetjük össze számítógépünkkel, a megfelelő szoftvert letöltve pedig a szivárvány összes árnyalatát megjeleníthetjük az éleken. A Cooler Master MP750 370 x 270 (M), 470 x 350 (L) és 940 x 380 (XL) milliméteres méretekben lesz rendelhető, várhatóan még november folyamán, árcédulájukon pedig rendre 35, 45 és 55 eurós összeg szerepel majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés