Hirdetés

Új Ethernet-kapcsoló az Allied Telesyntől

Már Magyarországon is elérhető az Allied Telesyn nemrég bejelentett AT-GS900 felügyelet nélküli Layer 2 switchsorozata. Az AT-GS916 jelzésű kapcsolót elsősorban olyan szervezeteknek ajánlják, amelyek kis költségvetésből gazdálkodnak, s fokozatosan kívánnak átállni gigabit sebességű hálózatra. A 16 10/100/1000BASE-T portot kínáló kapcsoló nem menedzselhető, de auto-negotiating funkciója révén erre nincs is szükség: automatikusan a csatlakoztatott hálózati eszközök sebességéhez igazítja a portsebességet.

A switch kábelsebességű adattovábbítást biztosít, 10 Mbps sebességű Ethernet-interfészek között 14880 csomagot továbbít másodpercenként; Fast, illetve Gigabit Ethernet portok között ennek tíz-, illetve százszorosát biztosítja. MDI/MDI-X portjai révén más kapcsolókra is gond nélkül csatlakoztatható; virtuális LAN-ok számára transzparens eszközként viselkedik.


AT-GS916GB

A széria 5, 8, 16 és 24 portos változatban érhető el, az utóbbi háromból léteznek olyan modellek is (AT-GS908GB, AT-GS916GB és AT-GS924GB), amelyek két GBIC modullal bővíthetők. Ezeknél az eszközöknél a 10/100/1000BASE-T portokon kívül többféle interfészkonverter választható szerverekhez vagy a hálózat gerincéhez történő csatlakozáshoz. A kapcsolócsalád tagjaira az Allied Telesyn élettartam-garanciát vállal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés