Hirdetés

Több újítást is kapott a Razer Wolverine V2 Chroma

Szerencsére nem a színes LED-ek beszerelése volt az új generációs kontrollert tervező mérnökök egyetlen feladata.

A Razer kevesebb, mint egy év után piacra dobta a tavaly novemberben bemutatott Wolverine V2 vezetékes kontroller ráncfelvarrott változatát, amelyet a modellnévben szereplő Chroma kifejezés különböztet meg elődjétől.


[+]

Az újdonságon a mai „pro” kontrollerekhez hasonlóan cserélhetőek az analóg karok, a gyárilag felszerelt pároson felül egy extrán domború, és egy magasított, homorú szettet is találunk a dobozban, de például a kapcsolóval megfelezhető nyomásúttal működő ravaszok, illetve a hat darab (hátul négy, a ravaszok mellett egy-egy) szabadon konfigurálható gomb is olyan tulajdonság, amelyekkel jellemzően a drágább vezérlőkön szoktunk találkozni.


[+]

Ahogy az a modellnévből is kitalálható, a kontroller beépített RGB világítással is rendelkezik, amit Xbox konzolon és PC-n is testre tudunk szabni. A kompatibilitás egyébként nem változott, tehát az új generáció is támogatja az Xbox legújabb verzióit, a kapcsolódás pedig továbbra is szövetborítású vezetékkel oldható meg, ezt viszont ezúttal igény esetén ki is húzhatjuk a kontrollerből, ezzel is megkönnyítve a szállítást.

A Razer Wolverine V2 Chroma már rendelhető a gyártó webáruházából és annak közvetlen partnereitől, vételára a mi kontinensünkön 160 euró lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés